IBM Business Partner

 

ECIT is een “Adopteq Business partner”. Adopteq maakt data transformatie mogelijk voor organisaties wereldwijd. Ze ondersteunen u bij alle stappen van het traject, of het nu gaat om de migratie van verouderde gegevens of om de acceptatie op Microsoft 365 te stimuleren. Een overzicht van de producten:

 

Investigator Plus

Domino-analyse en strategie.  InvestigatorPlus is een krachtige tool voor het evalueren van uw Domino-server en applicatieomgeving. Het product scant uw servers om de belangrijkste informatie te vinden die u nodig hebt, zoals gebruik, aantal documenten, gebruikte formulieren, complexiteit en nog veel meer. Met Investigator Plus kunt u uw Transformatie-roadmap definiëren.

 

Archiefviewer Plus

Domino-archivering. Archive Viewer Plus is een web- of desktopgebaseerde applicatie die gebruikers een innovatieve, responsieve en conforme manier biedt om gemigreerde archieven die op bijna elk platform zijn opgeslagen, te doorzoeken en te bekijken! Ze ontgrendelen uw inhoud van Domino waarmee uw organisatie kan profiteren van een echt conforme archiveringsoplossing?

 

Migrator plus

Migrator Plus is een moderne, betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw Domino-transformatie. Met volledige ondersteuning van alle moderne platforms, waaronder Dynamics365, Power Platform, Microsoft365 en nog veel meer, kunt u erop vertrouwen dat uw applicaties worden getransformeerd of gearchiveerd.

 

ai small